top of page

LOVORD

Återigen ett stort tack för din medverkan som föreläsare på konferensen för musiklärare i Stockholm 2018

 

Citat riktade till just denna föreläsningen:

”Precis det  man vill ha! Praktiska tips och många lätta/superbra idéer. Inspirerande och kunnig!”

”Bra föreläsare med väldigt konkreta och bra lektionstips med digitala verktyg.”

”Superbra! Lugn, tydlig, humoristiskt och generös med alla fantastiska lektionsidéer! Kanon! Tack!!!”

”Kanon! Massor med bra tips av en mycket pedagogisk föreläsare.”

”Jättebra! Hade dock önskat fler tips i de lägre åldrarna åk 1-4.”

”Roligt med mycket praktiska exempel.”

”Toppen!! Toppen med hands on /praktiska tips.”

”Konkreta tips. Inspirerande. Hade gärna sett tydligare exempel kring Ipad-användningen.”

”Även om det mesta inriktades mot åk 6-9 så kan jag ta med mig flera idéer till min undervisning.”

”Relevant och konkret. Bra, konkreta och användbara tips inom digitaliseringen i musikämnet. Intressant med upplyftande av alla elevers förmågor.”

”Mycket bra! Variation, mycket bra med olika exempel - konkreta! Skulle varit önskvärt med mer tid för Karin!”

”En fantastisk inspirerande och kompetent föreläsare. Jätteglad för att ha fått ta del av hennes föreläsning.”

”Jag fick så galet mycket lust till mitt yrke av denna föreläsning. Fantastiskt! Supermotiverande lektionstips! Kul och superpedagogiskt.”

 

 

Genomsnittsbetyg för din föreläsning: 4,7 (skala 1-5) Fantastiska omdömen och jättefint genomsnittsbetyg - bra jobbat! /Kompetensteamet

Hej Karin!

Vill bara passa på att tacka dig för alla bra tips och allt bra lektionsmaterial vi fått av dig under tiden på KMH. Ser fram emot att göra GarageBand rap-låtar och annat skoj som du lärt oss med mina framtida elever. Önskar dig en riktigt skön sommar!
Alexandra

Stort tack för fint framträdande på vårt bröllop - såå fint!

Katarina Hugo

 

Karin!
STORT TACK för vad du har gjort för våra barn under året!
Du ska veta att du inspirerar dem så mycket till sång- och musikglädje!
Linus har i höst köpt sin första elgitarr och tränar idogt varje dag. Ska starta band framöver. Viktor samlar till trumset..
Tack också för den fina bok du gjort och som du skickade till barnen! Den var verkligen trevlig - lycka till med försäljningen!
Många kramar från hela familjen Lundahl!

Hej Karin,
Fick aldrig tillfälle att tacka dig för UNDERBAR musik vid våran vigsel igår!!!! Hade aldrig kunnat hitta en bättre sångerska, båda låtarna var helt fantastiska!!! Jättemånga av gästerna pratade om dig efteråt, hur duktig du var och alla undrade hur jag hade hittat dig. Kommer absolut att rekommendera dig till alla som söker en sångerska för olika tillfällen! När jag kommer hem från bröllopsresan och har lite mer tid ska jag skriva och rekommendera dig på bröllopstorget, det var ju så jag fick tag på dig! :)
Tack igen för ett oförglömmligt minne av våran vigsel! Och tack också såklart till Mathias!!!
Anja & Mirko

Hej Karin,
Tack för mycket vacker sång i kyrkan när vi gifte oss 27/8. Det var många fler än vi som beundrade din härliga stämma! Ha det så bra och hoppas våra vägar möts någon annan gång i framtiden!
Kram Agneta & Mats

Hej Karin,
Sent omsider vill jag tacka dig Karin för all energi och peppande du gav mig inför sång i Visby Kyrka, Juni 2005. Bridge over troubled water blev succe - mestadels tack vare dig! Du har inspirerat mig till att börja sjunga i kör vilket är det roligaste jag gjort på länge.
Jenny

Hej Karin,
"-ett stort tack för din härliga "föreläsning" på KMH i lördags. Jättebra!...kanonbra sånger du hade gjort!! Dom ska jag köpa in till mina körer. (Hip-hop boken har vi redan).".
Ulrika

Hej Karin,
"Tack snälla för den fina sången på Vincents dop! Det var jättevackert! Jag och Olle är jätteglada att vi frågade dig! Det blev verkligen precis så fint som vi hoppats! Flera av gästerna frågade vem det var som sjöng så fint, och hur man får tag i dig...så det kanske blir fler sånguppdrag framöver..:-) STORT TACK och KRAM... ".
Carina, Olle och Vincent

Hej Karin!
"STORT TACK för din medverkan på KMHs Pedagogdagar!
Jag har hört hur mycket lovord som helst från deltagare som besökte dig. Jag visste ju att det skulle bli så, men det är ju hur kul som helst när ens visioner slår in.... ;-)
Jättetack helt enkelt!
Vi hörs!".
Peder Hoffman, Utbildningsledare KMH

Hej Karin!
"Ville bara stanna till och säga tack för ett otroligt inspirerande och bra seminarie på KMH.s dagar! Köpte skivan och har nu kört några av låtarna med min lilla barnkör och de totalt älskar den! Och när de fick höra att jag hade pratat med den som skrivit låtarna var jag nog den coolaste de träffat den dagen :-)
Så hur som helst - tack för ett jättebra material och fortsätt med det. Du är ju hur bra som helst på det!
Be blessed!"
Rebecca


"Musikpedagog i Nacka, för Rosenborg-Gehrmans Pedagogstipendium. Karin har med stor kreativitet och friskt nytänkande utvecklat nya idéer kring musikämnets innehåll och roll i grundskolan. Hennes lekfulla metoder får bland annat ämnesintegration och användande av IT i musikundervisningen har inte bara inspirerat hennes egna elever utan även väckt stor uppmärksamhet bland kollegor och fackpress såväl inom som utom Sveriges gränser..."
Pär Lindström, Inge och Einar Rosenborgs Stiftelse för Svensk Musik


Tack söta Karin för din sång på vår vigsel i lördags! Du var fantastisk! Din värme, din röst, din sång, ditt komp - kunde inte önskat mer!
Charlotte Hederström


Rolig resa ut i världen Karin Håkansson och Andreas Andersson har tillsammans skrivit text och musik till "Under samma himmel". Det är en musikalisk resa ut i världen med besök bland olika djur i Iran, Indien, Kina, Ryssland och Sverige. Musiken är medryckande med stor spännvidd, allt ifrån rap till svängig cha-cha med handklapp.
Karin och Andreas använder många olika ljudeffekter och musikinstrument för att förstärka upplevelsen. I sången "Indien" förflyttas man snabbt till landet genom musikeffekterna. Texten, som handlar om en ko, curry, tigern och Bombay, ger på ett lekfullt sätt ord att koppla till landet.
Sångtexterna är roliga och bygger bland annat på rim, begrepp och upprepningar som gör det lätt att sjunga med i refrängerna. Skivan består av tio sånger, alla sjungna av barn från Älta skola i Nacka, där Karin arbetat som musiklärare. Alla sångerna finns också med endast komp, så man lätt kan sjunga med sin egen barngrupp.
För oss känns den bra i en barngrupp där flera har olika hemspråk. Vi kan glatt sjunga med i sista refrängen "Liten och stor under samma himmel, spelar ingen roll".
Agneta Davidsson och Ulla Paepke , 14 februari 2007, Publicerad i Förskolan nr 02/2007


Karin,
Tack för fantastisk sång vid vår vigsel
Helt underbart!!! Alla var begeistrade.
Men det var inte bara Din sång som imponerade. Ditt hjärtliga bemötande vid våra möten träffade oss rakt i hjärtat!
Ännu en gång ett varmt tack!
Hälsningar Charlotte och Hans-Henrik

bottom of page